Inici Societat Òdena destina 10.000 euros en ajudes per a estudiants universitaris i de...

Òdena destina 10.000 euros en ajudes per a estudiants universitaris i de formació professional

COMPARTIR

L’Ajuntament d’Òdena ha publicat les bases que regulen l’atorgació d’ajuts econòmics a estudiants que cursin estudis universitaris i de formació professional de grau superior per als quals no existeixi centre públic de referència a la comarca. Per aquest fi, el consistori ha reservat una partida d’un total de 10.000€ que en podran optar els odenencs i odenenques que compleixin els requisits establerts.

Poden ser beneficiaris dels ajuts econòmics fins a un import màxim de 400,00 €, els estudiants que estiguin empadronats a Òdena amb una antelació mínima d’un any ininterromput a la data de la formulació de la corresponent sol·licitud, que cursin els seus estudis en centres situats fora de la comarca de l’Anoia i que compleixin els criteris de renda establerts.

El període de lliurament de la sol·licitud és fins al 31 d’octubre de 2017. Tota la informació pot trobar-se per la web i trucant a l’Ajuntament.

Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament d’Òdena “vol contribuir facilitant a les famílies del municipi que tenen joves que puguin continuar els seus estudis una vegada acabada l’etapa obligatòria gratuïta”, declarava la regidora d’educació, Amparo Hernández.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*