Inici Societat Òdena demana a Educació que prioritzi l’Institut Escola Castell d’Òdena

Òdena demana a Educació que prioritzi l’Institut Escola Castell d’Òdena

COMPARTIR

El regidor d’Ensenyament de l’Ajuntament d’Òdena, Andreu García, es va reunir amb el nou director dels Serveis Territorials d’Educació al Penedès, Josep Maria Colomer, i amb tècniques del Departament. García valora la reunió com a positiva, així com l’acord per treballar conjuntament i amb transparència, des de les llars d’infants municipals fins a les dificultats dels estudiants de la Conca d’Òdena a accedir a places de Formació Professional.

Garcia va destacar el malestar del consistori odenenc pels constants endarreriments dels compromisos amb l’Institut Escola Castell d’Òdena. Les obres del centre s’estan licitant per un procediment d’urgència amb l’objectiu de tenir la part de l’Institut finalitzada el 2023. D’altra banda, aquest any l’Ajuntament d’Òdena destina més de 300.000 euros a donar suport a l’Institut Escola en transport, activitats culturals i reforços extraescolars, entre d’altres.

El regidor considera que aquesta inversió demostra el compromís del govern amb la formació i que el Departament d’Ensenyament hauria de reconsiderar les seves inversions, donant qualitat al servei i permeten que l’Ajuntament pugui destinar aquests diners a activitats socials al municipi.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*