Inici Societat Òdena convoca la tercera edició del concurs Fem visibles les dones

Òdena convoca la tercera edició del concurs Fem visibles les dones

COMPARTIR

Per tercer any se celebra el concurs artístic Fem visibles les dones, amb l’objectiu de reivindicar figures femenines històriques i contemporànies, famoses o anònimes, per tal de ser reconegudes com a referents i inspiradores.

El concurs impulsat per la Comissió Jove, està obert a totes les persones joves entre els 10 i els 18 anys que vulguin posar en valor dones que admirin i en vulguin homenatjar la figura amb un retrat, una fotografia, la composició d’un poema o un escrit, acompanyant l’obra amb una explicació de per què s’ha escollit la dona en qüestió i per què cal fer-ne visible la seva activitat. Hi haurà diferents premis per les millors propostes.

Des del passat 19 de febrer i fins al 6 de març es poden entregar les peces artístiques a l’Espai Jove, el Centre Cívic el Pla i el Centre Unió agrícola, en l’horari habitual d’obertura. Els treballs hauran de ser inèdits, no han d’haver estat publicats totalment o parcialment amb anterioritat, ni tampoc presentats a altres concursos. El lliurament de premis es farà el diumenge 8 de març, a les 12.30 h, a la plaça Mestre Vila Vell i les obres entregades s’exposaran als diferents Espais Joves, ubicats a l’antic consultori del nucli i al Centre Cívic el Pla.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*