Inici Cultura Òdena va celebrar el Dia Mundial de la Poesia

Òdena va celebrar el Dia Mundial de la Poesia

COMPARTIR

El passat divendres 23 el municipi d’Òdena celebrava el Dia Mundial de la Poesia amb un emotiu acte a l’ermita de Sant Miquel, on els veïns i veïnes amants i aficionats de la poesia van participar recitant els seus poemes o poemes d’altres autors. Es van recitar un bon grapat de poemes, en diferents idiomes, alguns fins i tot acompanyats de la música d’una guitarra en directe.

L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde, Francisco Guisado, qui va donar la benvinguda i va agrair la participació en l’acte. La regidora de comunicació Vanessa Massons també hi va ser present i la regidora de cultura, Amparo Hernández. Marc Guarro, corrector i moderador del club de la lectura del municipi i Pere Regordosa, tècnic de cultura, van ser els encarregats de dinamitzar l’acte.

L’any passat, va ser el primer any que l’Ajuntament va organitzar aquest acte per a celebrar el Dia Mundial de la Poesia, i tot i ser una activitat de participació minoritària, el consistori aposta per seguir celebrant-ho oferint aquest espai íntim d’homenatge a la cultura i en concret a la poesia.

Cada any, coincidint amb el 21 de març, la UNESCO celebra el Dia Mundial de la Poesia i convida a reflexionar sobre el poder del llenguatge poètic i les capacitats creadores de cada persona. D’acord amb la decisió de la UNESCO, el principal objectiu d’aquesta acció és donar suport a la diversitat lingüística a través de l’expressió poètica i donar l’oportunitat a les llengües amenaçades de ser un vehicle de comunicació artística en les seves comunitats respectives.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*