Inici Festes Òdena celebra la seva Festa Major

Òdena celebra la seva Festa Major

COMPARTIR

Aquest pont de maig, Òdena ha viscut la seva Festa Major amb una programació farcida d’activitats durant cinc dies, de dijous 27 a dilluns 1 de maig, hi ha hagut activitat als carrers del municipi. Finalment, el temps va respectar les celebracions i només la disco mòbil de diumenge va haver de trasladar-se a l’interior del Teatre Centre Unió Agrícola.

Els actes tradicionals -com el concurs de sardanes o el ball de crespelles- es consoliden com a plats forts de la festa, ja que compten amb una multitudinària participació, tothom surt al Parc de la Font a viure la tradició en primera fila.

El macroconcert de dissabte nit «L’Anoia li canta a Òdena» amb els artistes de la comarca Diego Paqué, Quico Tretze, Peter Coates, Roberto Lucha i Sánchez Molina va ser una de les noves activitats que van omplir el Teatre Centre Unió Agrícola, el públic jove va acollir amb gran entusiasme la música dels cantants de l’Anoia.

Cal destacar també el 68è Gran Premi Ciclista d’Òdena que acull a centenars de ciclistes al municipi odenenc i que repeteix èxit edició rere edició.

Enguany, la proclamació de pubillatge no es farà l’1 de maig com era tradicional sinó que serà el 3 de juny.

Valentín Robles, regidor de Fires i Festes, agraïa als veïns i veïnes la participació i recordava que un municipi «no el fa només l’Ajuntament sinó totes les persones que d’alguna manera participen en les activitats culturals, lúdiques, socials, folklòriques, esportives…» i va aprofitar per emplaçar a tothom a les festes del Roser de l’Espelt que tindran lloc el 12, 13 i 14 de maig.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*