Inici Poliesportiu Òdena celebra fins diumenge la Setmana de l’Esport i la Joventut a...

Òdena celebra fins diumenge la Setmana de l’Esport i la Joventut a Òdena

COMPARTIR

Òdena gaudirà durant cinc dies d’activitats saludables d’oci i de lleure per a celebrar la seva Setmana de l’Esport i la Joventut. El programa d’enguany presenta més d’una desena d’activitats i un gran ventall de propostes amb l’objectiu de fomentar l’esport i la participació com a model de vida saludable, emocional i social.

Com a novetat, aquest any se celebrarà la “Nit de l’Esport”, un acte de reconeixement als esportistes més destacats durant aquesta temporada que tindrà lloc al Teatre Unió Agrícola a les vuit del vespre amb presència de les autoritats i representants del pubillatge d’Òdena. També hi haurà actuacions i moltes sorpreses.
Per segon any consecutiu, la Setmana de l’Esport i la Joventut serà al juliol, enlloc del setembre, com els anys anteriors. La valoració d’aquest canvi de dates va ser molt positiva l’any passat ja que va permetre no coincidir amb altres actes i esdeveniments.

La programació començarà aquest dilluns amb un dels plats estrella de la setmana; la Nit de l’Esport, el dimarts serà el torn de l’activitat al Parc de Salut per a la Gent Gran del Parc de la Font, dimecres hi haurà un torneig de vídeo jocs i a la nit una sortida nocturna de dones per a explorar la seguretat dels carrers del nucli antic. Dijous començarà el dia amb una activitat per a gent gran, aquesta vegada al Parc de Salut del Pla de la Masia i a la tarda, a Òdena Village, tindrà lloc el raid d’aventura en parella i circuit d’obstacles.

El cap de setmana començarà amb un divendres farcit d’activitats, al matí un curs de DEA al Saló de Plens de l’Ajuntament i l’Oficina Mòbil Jove a la piscina atenent als joves. A la tarda, zumba a la gespa de la piscina i a la nit disco, també a la piscina, amb els Manukas grup pop-rock 100% odenenc. Dissabte hi haurà la inauguració dels vestuaris de la Pista Poliesportiva del Pla d’Òdena, un partit de 3×3 de bàsquet i nit de terror al Teatre Unió Agrícola. Finalment, diumenge hi haurà una matinal esportiva a la gespa de la piscina, “humor amarillo” al Parc de la Font i per tancar la festivitat, el grup de batucada Konkatrons i Cabrons de Vilanova del Camí faran un correfoc i cercavila pel nucli.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*