Inici Destacats Òdena celebra diumenge la seva primera fira ‘Arrels’

Òdena celebra diumenge la seva primera fira ‘Arrels’

COMPARTIR

Aquest diumenge 9 de juny tindrà lloc “Arrels, la fira de la primavera”, una mostra de conciència, respecte i solidaritat, organitzada per l’Ajuntament d’Òdena al Mercat del Pla de la Masia. L’esdeveniment comptarà amb parades solidàries, d’exposició i de venda de productes artesanals, de proximitat i també ecològics. D’altra banda, la fira es complementarà amb un programa d’activitats, teràpies i recursos pel creixement personal

Concretament, a les 10.30 h tindrà lloc una sessió de ioga amb Camins Teràpies, a les 11:00 h la xerrada “Protectors solars” amb Sonsoles Gallego, a les 11:00 h “Taller de sensibilització de fauna salvatge, autóctona i invasora” per a infants a càrrec de l’Escola del bosc, a les 11:45 h la xerrada “autoconeixement i empatía” del centre Pehuén, a les 12:15 h xerrada participativa “saps què menja la teva pell?” a càrrec de Natura Regina, a les 13.00 h el taller informatiu “Intel·ligència emocional per a nens i nenes” pel centre Pehuén, a les 13.00 h també la xerrada participativa “Lectura ràpida de registres Akashics” de Camins Teràpies i finalment i també a les 13.00 h el taller de cuina “Preparats freds que aporten caliu” a càrrec de M.Carmen Pagán.

La primavera reflecteix bellesa, renovació i el naixement de tot el que és fresc i nou. Energia, vitalitat i optimisme. Aquesta fira pretén posar l’accent a la consciència. La intenció de  potenciar unes maneres de fer que ens permetin a tots gaudir plenament de la nostra vida, conviure amb pau i igualtat i sostenir-nos d’aquest planeta indefinidament.

Fomentar actituds de responsabilitat, respecte i sensibilitat. Reivindicar la necessitat de seguir una alimentació més sana i natural, apartar l’ús de productes químics, tenir cura de la terra i respecte al medi ambient. Consciència de la importància de tenir cura de la nostra salut des d’una perspectiva més natural. Prevenir abans de curar per a un cos, una ment i un esperit en harmonia.  Es tracta d’un retorn a l’essència, a la naturalitat. Diversitat, respecte i comprensió. Formar part d’una nova manera d’entendre la solidaritat i el compromís social. Fomentar el reciclatge  donant un valor afegit a allò que ja no desitgem. Recuperar les tradicions alimentàries locals, lluitar contra la pèrdua d’interès pels nostres productes i demostrar com les nostres decisions alimentàries tenen una influència en el món. Fer-nos conscients dels riscos que comporta el consum irresponsable i poc conscient. Educar a viure conscientment ajudarà a la humanitat en un futur proper a canviar el curs de la vida.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*