Inici Societat Òdena busca famílies per acollir als seus agermanats francesos

Òdena busca famílies per acollir als seus agermanats francesos

COMPARTIR

L’Associació Cultural d’Agermanaments d’Òdena cerca famílies que durant els dies de la pròxima Festa Major vulguin acollir a ciutadans del poble agermanat francès Odenas. Concretament, la comitiva francesa arribarà el divendres 28 d’abril al vespre i marxarà el dimarts 1 de maig al matí.

Les persones acollidores només han d’oferir un lloc per a dormir i l’esmorzar. L’acolliment no inclou la manutenció. Per a més informació, es pot contactar amb la veïna Ma Àngels Prat al telèfon 610702133. Es recullen sol·licituds fins al dia 5 de març.

Cada dos anys els dos pobles es troben, una vegada aquí i una altra a França. Aquest any és el torn de rebre als francesos a casa nostra “una oportunitat de créixer personalment, de compartir i aprendre”- explica Ma Àngels Prat de l’Associació Cultural d’Agermanaments.

Odenas és un petit municipi francès rodejat de vinyes i dedicat principalment a l’elaboració del vi, situat en el departament del Roine i a la regió de Roine-Alps. Els seus habitants s’anomenen Odenassiens i Odenassiennes. El municipi s’extén per 9 km2 i té 820 habitants (2009). Amb una densitat de 90,9 habitants per km2, Odenas ha vist incrementada en un 11,6% la seva població des de 1999.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*