Inici Societat Òdena atura les primeres jornades gastronòmiques de la Vinyala

Òdena atura les primeres jornades gastronòmiques de la Vinyala

COMPARTIR

Les darreres mesures per la Covid-19 que obliguen al tancament de bars i restaurants han portat a l’Ajuntament d’òdena a suspendre les primeres Jornades Gastronòmiques de la Vinyala.

Les primeres jornades gastronòmiques de la vinyala a Òdena, s’havien de celebrar durant tot el mes d’octubre i comptaven amb la participació de sis restaurants del municipi, el Restaurant Samuntà, el Bar Jordi, Il Nuovo Caffé, el Restaurant Carpi, el Restaurant Scorpia i el Bar Fènix. Malauradament els restaurants no poden seguir amb l’oferta de vinyales ja que la demanda per emportar no es suficient.

L’objectiu de les jornades era posar en valor la tradició culinària d’aquest plat singular, molt lligat al territori i era també un primer pas a crear a una Ruta Gastronòmica de la Vinyala, un projecte que ja s’hi ha començat a treballar amb la voluntat d’anar més enllà d’Òdena i implicar de forma permanent restaurants de la Conca d’Òdena i d’altres localitats de la comarca.

Les jornades son organitzades per l’Ajuntament d’Òdena i Òdena Comerç i Restauració i compten amb el suport del Consell Comarcal de l’Anoia i la Diputació de Barcelona.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*