Inici Societat Òdena arrenca els actes de suport a La Marató de TV3

Òdena arrenca els actes de suport a La Marató de TV3

COMPARTIR

Amb motiu de la Marató de TV3 que enguany es dedica a les malalties infeccioses greus, Òdena ha organitzat un gran grapat d’actes per tal de col·laborar-hi. L’Ajuntament, les entitats, les associacions de veïns i veïnes, l’escola i les llars d’infants, tornen a mobilitzar-se amb l’organització d’activitats per a recollir donatius per la Marató. Els actes comencen ja aquest cap de setmana.

Així el tret de sortida el donaran el Grup d’Òdena Country amb una trobada aquest dissabte a les sis de la tarda al Centre Cívic del Pla d’Òdena, on es recolliran donatius a partir de 3€ per assistent. El següent acte serà el dissabte 2 de desembre al Teatre Unió Agrícola amb la tradicional Marató de Grups Musicals que començarà a les nou del vespre amb grups de pop, rock i heavy metal. Abans, a les cinc de la tarda, al Centre Cívic del Pla d’Òdena tindrà lloc una trobada i mostra de zumba oberta a la participació de tothom. L’endemà, diumenge 3 de desembre, al Centre Cívic del Pla d’Òdena a les dotze del migdia, hi haurà la Marató de dansa amb les actuacions de diferents entitats del municipi i d’altres pobles veïns que cada any organitza l’associació de veïns La Coraza. El mateix diumenge a les sis de la tarda al Teatre Centre Unió Agrícola tindrà lloc la Marató de cançó amb música de rondalla, cantada d’havaneres i cançó de taverna. El següent cap de setmana, el diumenge 10 de desembre hi haurà la caminada popular per pujar al Puig Aguilera a instal·lar-hi el pessebre amb sortida a dos quarts de nou al Parc de la Font i a les nou sortida des del Raval d’Aguilera.

L’Escola Castell d’Òdena i les dues llars d’infants també organitzen actes per a col·laborar amb la Marató. Així, el dijous 14 de desembre, cada una de les llars farà una cursa de nadons; Els Vailets ho faran al carreró que hi ha entre l’Ajuntament i l’església i arribada al poliesportiu i L’Avió de Paper ho farà a la pista poliesportiva del Pla d’Òdena. L’endemà, l’AMPA de l’Escola Castell d’Òdena organitza un mercat de la puça i zumba kids a l’escola a les cinc de la tarda.

El mateix cap de setmana de la Marató de TV3, el dissabte 16 a les dotze del migdia, el Fòrum de Dones d’Òdena es donarà cita al Pavelló Mestre Vila Vell per a fer tallers diferenciats per edats. L’endemà, diumenge 16, al Mercat del Pla d’Òdena hi haurà mostra de dansa i al pavelló esportiu del nucli hi haurà zumba per a tothom. Una setmana després, el diumenge 29, també al Pavelló Mestre Vila Vell durant l’aplec sardanista també hi haurà una guardiola per a col·laborar amb la Marató.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*