Inici Societat Òdena aprova inicialment el plànol de delimitació de zones urbanitzades en terrenys...

Òdena aprova inicialment el plànol de delimitació de zones urbanitzades en terrenys forestals

COMPARTIR

L’Ajuntament d’Òdena ha aprovat inicialment el Plànol de delimitació de les zones urbanitzades del municipi situades en terrenys forestals, com els nuclis de població, urbanitzacions, polígon industrials, masies, veïnats o instal·lacions. Aquest document està previst a la llei de mesures de prevenció dels incendis forestals en les urbanitzacions sense continuïtat immediata amb la trama urbana, i edificacions i instal·lacions aïllades situades en terreny forestal.

El projecte de plànol l’ha redactat l’Oficina Tècnica de Cartografia i SIG Local de la Diputació de Barcelona i inclou també les franges exteriors de protecció i la vegetació a tractar dins de la franja. El document estarà en exposició al públic durant un mes des de l’aprovació i es donarà audiència en el procediment, durant un termini de quinze dies hàbils, als propietaris dels edificis que hi apareixen.

Des de l’Ajuntament és prioritari el treball per tal d’evitar els incendis forestals i cuidar l’entorn natural del municipi, així com aquells que hi viuen.

El següent pas, doncs, serà la redacció per part de la Diputació del projecte executiu per treballar sobre el terreny.

FER UN COMENTARI

*