Inici Destacats Òdena acull Conca Amunt, la primera prova esportiva solidària per la Covid-19

Òdena acull Conca Amunt, la primera prova esportiva solidària per la Covid-19

COMPARTIR

El pròxim dimarts 23 de juny, revetlla de Sant Joan, tindrà lloc a Òdena Conca Amunt. Es tracta d’una cronoescalada que combina les modalitats run i btt, l’import íntegre de les inscripcions de la qual, anirà destinat a la recuperació econòmica causada per la Covid19 al territori de la Conca d’Òdena.

L’Ajuntament d’Òdena juntament amb diferents entitats esportives i socials són els impulsors d’aquesta iniciativa que té com a objectiu donar un missatge d’esperança i fer front a la realitat post covid19 a través dels valors de l’esport i l’esperit solidari.

La prova es desenvoluparà seguint totes les mesures de seguretat i higiene establertes per les autoritats, per això el circuit és en format individual i en modalitat cronoescalada, per assegurar la distància entre els participants. El primer torn serà per la modalitat de bbt amb sortida a les 18 hores des de la plaça de La Font, a les 19 hores serà el torn dels runners i finalment, a les 19.45 hores hi haurà la cursa popular que es farà en petits grups. Les inscripcions són limitades i es poden fer a través de la plataforma www.tiketoci.net.

El regidor d’Esports, Pepe Copoví, manifestava la seva satisfacció per l’oportunitat d’acollir al municipi una iniciativa d’aquestes característiques i deia: “és el moment de córrer per una bona causa”. Copoví afegia que “comencem la remuntada, en sortirem més forts i millors que abans!”.

L’Ajuntament d’Òdena agraeix la implicació per part de les empreses i entitats que han volgut participar i és que fins el dia d’avui s’han sumat més de vint-i-cinc entitats i empreses.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*