Inici Societat Òdena acollirà una Jornada Solidària amb Ucraïna

Òdena acollirà una Jornada Solidària amb Ucraïna

COMPARTIR

Creu Roja Anoia, Original Buff S,A i Odena Village organitzen la 1a edició del BUFF® ADVENTURE FEST X UKRAINE, una jornada solidària per l’emergència Humanitària d’Ucraïna i que es durà a terme el proper 28 de maig a les instal·lacions de l’Odena Village. L’objectiu és afavorir la convivència i la pràctica d’hàbits saludables a través d’una jornada lúdica a l’aire lliure.

L’accés al recinte serà mitjançant una inscripció i pagament d’una entrada destinada a recaptar fons per l’emergència d’Ucraïna, així com a la cobertura de despeses bàsiques. A la pàgina web https://cercadeti.cruzroja.es/adventurefest es pot comprar l’entrada de forma anticipada fins el mateix dia 28 de maig i consultar totes les activitats a l’aire lliure que es faran per a totes les edats. El mateix dia de l’esdeveniment també es podran adquirir entrades a la mateixa recepció, per participar de l’activitat.

La jornada compta amb una relació d’activitat lúdiques i esportives, que es poden dur a terme en família; el programa d’activitats es pot consultar directament a la pàgina web que s’ha creat de forma específica. A més hi ha prevista la realització de dues proves de running, una cursa d’orientació i una caminada popular, tant pels més menuts com pels més grans.

L’Ajuntament d’Òdena també dona suport a la iniciativa, i col·labora aportant recursos de logística, personal de Protecció Civil,  i  a més de fer-ne difusió entre les seves xarxes oficials.

“Aquesta jornada lúdica és una oportunitat per acostar a les persones a compartir el nostre propòsit d’inspirar un món més conscient a través de l’emoció de l’aventura, al mateix moment que contribuïm en una acció solidària i tan necessària com és la recaptació de fons per ajudar al poble ucraïnès. Esport, aventura i solidaritat s’uneixen per una bona causa”. Almudena Cara, Culture, Engagement & Social Impact Manager.

Arran de la intensificació del conflicte a Ucraïna, la Creu Roja ha atès a Catalunya des del 5 de març 33.374 persones arribades d’aquest país i n’ha allotjat 5.143 a 35 municipis, en el marc del programa d’acollida i integració del Ministeri d’Inclusió, Migracions i Seguretat Social. Un total de 1.875 persones, entre voluntariat i equip tècnic, s’han mobilitzat per donar resposta a aquesta emergència.

Aquesta activitat es una iniciativa conjunta d’Original Buff S,A, Odena Village i Creu Roja, i vol posar de nou a l’agenda mediàtica la problemàtica de la situació de les persones que provenen d’Ucraïna i que estan patint la situació des de ja fa 8 anys.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*