Inici Societat Obres per millorar l’accessibilitat al Mercat de La Masuca

Obres per millorar l’accessibilitat al Mercat de La Masuca

COMPARTIR

[Img #7962]Aquesta setmana comencen les obres d’ampliació i millora de les voreres del carrer de Santa Joaquima Vedruna, per sota del carrer Sant Carles. Aquesta acció, que té una durada prevista de tres setmanes, preveu eixamplar les dues voreres dels 90 centímetres actuals fins als 2 metres i 10 centímetres, facilitant de manera notable el trànsit de vianants a l’entorn del Mercat de La Masuca.

Paral·lelament, s’està enllestint una acció similar a la vorera sud del carrer Virtut, a [Img #7963]tocar també del mercat municipal. En aquest cas, i després de quatre setmanes de treball, s’haurà eixamplat la vorera dels 90 centímetres que tenia fins ara fins als 2 metres i 55 centímetres. Recentment, a més, s’ha completat també la millora de l’accessibilitat a les cantonades del carrer Sant Carles amb els carrers Delícies i Cardenal Vives, rebaixant les seves voreres a l’alçada dels passos de vianants.

Josep Miserachs, tinent d’alcalde d’Entorn de l’Ajuntament, recorda que aquestes [Img #7964]accions, que s’emmarquen en el pla integral de millora del mercat presentat ara fa uns mesos, “persegueixen fer més amable i més accessible per als vianants l’accés a aquesta instal·lació i, en conseqüència, afavorir l’arribada de la clientela i l’impuls del nostre mercat”.

Nova zona blanca d’aparcament gratuït

La voluntat del govern municipal és facilitar, no només l’accés dels vianants al Mercat de La Masuca, sinó també l’estacionament d’aquells que s’hi acosten amb vehicle particular. Per això, a l’aparcament superior de l’edifici, a la plaça de davant del mercat i a la zona blanca que es va obrir el passat estiu al solar de Cal Carner, aquest estiu s’hi afegirà una nova àrea d’aparcament gratuït ubicat a menys de cinc minuts a peu. Es tracta d’un solar al carrer Misericòrdia, cantonada amb carrer Caritat, que oferirà al voltant d’una vintena de noves places d’aparcament lliure.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*