Inici Art Obres de Pep Carol a la Pobla

Obres de Pep Carol a la Pobla

COMPARTIR

[Img #2923]La Sala Municipal d’Exposicions acollirà, a partir del diumenge 16 de desembre, les obres de Pep Carol, llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona. La inauguració de la mostra, que porta per títol “49. Peces al voltant de la memòria”, tindrà lloc a 3/4 d’1 del migdia.

Pep Carol, nascut a Igualada el 1967, ha cursat estudis d’escenografia a l’Institut del Teatre de Barcelona. Ha alternat el disseny gràfic, la il•lustració i l’escenografia amb la docència artística. Darrerament, la seva obra s’ha centrat en instal•lacions artístiques.

La mostra que es podrà veure a la Pobla de Claramunt és una col•lecció de peces al voltant de la memòria. És una reflexió personal sobre la mort, com l’inici de la permanència de cadascú en la memòria dels altres.

L’exposició, que organitza la regidoria de Cultura de l’Ajuntament, es podrà visitar fins al diumenge 30 de desembre. L’horari d’obertura és de dilluns a dissabte, de 2/4 de 6 de la tarda a 2/4 de 8 del vespre, i el diumenge, de les 12 a les 2 del migdia. Aquesta col•lecció forma part de l’agenda d’activitats nadalenques de la Pobla de Claramunt.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*