Inici Destacats Obre el nou hipermercat Esclat a l’antiga Vives Vidal

Obre el nou hipermercat Esclat a l’antiga Vives Vidal

COMPARTIR

Després de gairebé un any d’obres, el recinte de l’antiga fàbrica tèxtil Vives Vidal d’Igualada acull des d’aquest dijous un nou hipermercat del grup Bon Preu Esclat, el segon de l’empresa osonenca després del que té a Piera. El nou establiment té una superfície de venda de 3.991 m2 i 417 places d’aparcament. La benzinera Esclat Oil també té un minimercat i un punt de recollida per a les compres online.

L’empresa ha fet una inversió de 21 milions d’euros en la construcció del supermercat, que conserva detalls històrics de les antigues fàbriques que hi havia en aquest espai, com el tòtem de l’entrada i el mosaic Vincit.

Segons han explicat fonts de l’empresa, el supermercat dona feina de forma directa a 88 persones. La construcció de l’establiment ha tingut en compte els criteris de sostenibilitat i ecoeficiència. Permet estalviar fins a un 35% del consum d’energia habitual d’un local comercial d’aquestes característiques i reduir un 40% les emissions de CO2 a l’atmosfera.

El grup Bon Preu té més de 8.000 treballadors en 132 supermercats Bonpreu, 55 hipermercats Esclat i 51 benzineres EsclatOil, així com 15 punts de recollida per a la venda online.

A partir del mes de gener, la benzinera d’Esclat a Igualada incorporarà un dels primers punts de recàrrega per a vehicles elèctrics amb els que s’aniran dotant els establiments del grup.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*