Inici Destacats Obeses obrirà el festival MusicalBruc

Obeses obrirà el festival MusicalBruc

COMPARTIR

Un any més l’Associació El Bruc amb la Cultura juntament amb la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament del Bruc ja tenen a punt el MusicalBruc’19, festival de música que ja és una referència a l’oferta cultural de tardor al municipi.

El cartell el formen quatre concerts amb un component completament eclèctic; quatre estils musicals ben diferenciats per tal de satisfer els gustos de la major part d’espectadors. D’altra banda, com en els darrers anys, l’objectiu ha estat crear una nova edició amb grups i formacions de reconeguda i excepcional qualitat i nivell musical.

El MusicalBruc’19 començarà aquest dissabte a les 10 de la nit i es durà a terme al llarg del mes de desembre. S’encetarà amb el quartet osonenc OBESES que dins la seva Gira Estel·lar presentarà el seu nou disc Fills de les Estrelles. El TRIO DA VINCI amb el títol de Contrastos presentarà el 7 de desembre un programa amb obres del ric repertori per a violí, violoncel i piano. DAVID PASTOR QUARTET serà el concert de jazz, i la seva proposta per al proper 14 de desembre és Film Sessions, un recorregut per les bandes sonores més emblemàtiques des del seu particular punt de vista. I en plenes festes de nadal, el 28 de desembre, tancarà el festival el QUARTET MÈLT tornant als seus orígens amb un concert de nadales a capella. Tots els concerts es faran a les 10 de la nit i els escenaris del festival seran Can Cases i el Casal Familiar.

Les entrades anticipades tenen un preu de 10 euros, 12 el mateix dia dels concerts. Els menors de 14 anys tindran entrada gratuíta i també es pot adquirir un abonament per a tots els concerts del festival per 35 euros.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*