Inici Què fem? Obertes les inscripcions per al primer concurs nadalenc d’aparadors de Montbui

Obertes les inscripcions per al primer concurs nadalenc d’aparadors de Montbui

COMPARTIR

[Img #2536]Les àrees de Comerç i Festes de l’Ajuntament de Montbui convoquen el I Concurs d’Aparadors, que enguany coincidirà amb el període de festes nadalenques. El concurs es durà a terme entre els dies 10 i 22 de desembre i en ell hi podran participar tots els comerciants del municipi. El jurat d’aquest concurs estarà format per la Regidora de Festes, un tècnic de l’ajuntament, dos membres escollits per la Unió d’Establiments de Montbui (UEM) i també un membre de la Comissió de Festes del municipi.

Els membres del jurat visitaran els diferents establiments que prendran part en el concurs entre els dies 10 i 22, i realitzaran les visites entre les 10 del matí i les 2 de la tarda i també entre les 16.30 i les 20.30 hores. Una de les condicions per prendre part en aquest concurs és que els aparadors hauran d’estar visibles durant l’horari de visita. Els establiments que no tinguin els aparadors visibles i il•luminats dins de l’horari de visita no seran considerats per a la concessió dels premis. Els establiments que el dia de la visita no tinguin decorat l’aparador tampoc seran avaluats pel jurat, el qual només realitzarà una única visita.

El veredicte del jurat serà secret i inapel•lable. Així mateix, si aquest ho cregués oportú, podrà declarar deserta la concessió d’algun premi.
Les inscripcions hauran de formalitzar-se presentant-la a l’ajuntament de Montbui, o bé via fax al 93 805 50 23 o bé també a través del correu electrònic ajuntament@montbui.cat. La data límit d’inscripció és el dia 7 de desembre.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*