Inici Cinema Obertes les inscripcions pel Festival Microcurt

Obertes les inscripcions pel Festival Microcurt

COMPARTIR

[Img #5957]El XII Festival Microcurt ja ho té tot a punt per rebre els curtmetratges que participaran en la dotzena edicó d’aquest festival únic, organitzat per l’Ajuntament d’Igualada, des del Centre Civic de Fàtima.

Es poden presentar curtmetratges en vídeo amb una durada màxima de 5 minuts. Segons les bases, s’accepten treballs d’animació, ficció i documentals. De tots els curtmetratges rebuts, es farà una selecció de 16 finalistes que participaran en la  de la dotzena edició del  Festival Microcurt, que tindrà lloc el 28 de juny a les 22:30h a la Plaça Pius XXII d’Igualada.

L’esperit del festival és premiar aquells curtmetratges que amb els mínims recursos tècnics obtenen els millors resultats, tot que això és un impediment per premiar un curt realitzat amb recursos tècnics, sempre que el guió, la originalitat, el muntatge siguin adequats. Es tracta de premiar aquells curts en què s’intueixi la potencialitat creativa i narrativa dels seus autors, més enllà dels recursos tècnics.

Premis

Els treballs seleccionats seran projectats i optaran als premis amb dotació econòmica:1.000 euros, 500 euros i 300 euros. El jurat otorgarà un premi especial al millor curtmetratge anoienc dotat amb 300 euros, que hagi estat filmat en una antiga fàbrica industrial.

Inscripció

La inscripció està oberta a tothom i a tots els països, tant a estudiants d’audiovisuals com amateurs o professionals, sempre i quan la gravació hagi estat feta en vídeo i tingui una durada máxima de 5 minuts. La via per a realizar la inscripció es ràpida i senzilla a través de la web www.microcurtigualada.com i la data límit per fer-ho és el 27 de maig de 2013.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*