Inici Societat Obertes les inscripcions per una nova edició del Campus Jove Itinera de...

Obertes les inscripcions per una nova edició del Campus Jove Itinera de la UdL amb dos cursos a Igualada

COMPARTIR

Aquest estiu el Campus Universitari d’Igualada acollirà dos dels cursos de la nova edició del Campus Jove Itinera organitzat per l’Institut de Ciències de l’Educació (ICE) de la Universitat de Lleida (UdL). Aquesta activitat és una proposta formativa pensada i dirigida especialment a l’alumnat que actualment cursa 3r i 4t d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Superior, que els permetrà desenvolupar les seves habilitats i descobrir nous interessos.

Del 26 de juny al 8 de juliol, els i les joves participants tindran l’oportunitat de triar entre un variat catàleg d’activitats i taller realitzades per professorat universitari. El plantejament metodològic és eminentment pràctic, per això l’alumnat podrà aproximar-se a una experiència que els permetrà, per una banda, conèixer activitats del món universitari i, per una altra, millorar la seva orientació acadèmica.

En el marc del campus estiuenc Jove Itinera, la UdL ha programat prop d’una vintena de cursos en els seus diferents campus. Al Campus d’Igualada s’hi impartiran dos cursos. Durant la primera setmana, del 26 al 30 de juny, «Enginyer@s 4.0 – Informàtica i organització industrial«, adreçat a estudiants de 3r i 4t d’ESO i de Batxillerat. En aquest curs, el professorat ajudarà als joves a descobrir l’enginyer/a que porten a dins i els posarà a prova tot programant, organitzant i dissenyant. Es resoldran reptes relacionat amb l’enginyeria informàtica (programació i creació de webs), organització industrial (indústria 4.0: electrònica i impressió 3D) i logística. La segona setmana del Campus, del 3 al 7 de juliol, s’impartirà el curs «La química que ens envolta«, adreçada a estudiants de 3r i 4t d’ESO, Batxillerat i CFGS. En aquest, els participants podran conèixer i treballar en un laboratori química i faran experiments relacionals amb aspectes del nostre entorn quotidià.

Els dos cursos tindran lloc a l’edifici del Pla de la Massa del Campus Universitari d’Igualada de 9h a 13:30h del matí i tenen un preu de 30€ per curs. Les places són limitades i les inscripcions estaran obertes fins al 19 de juny. Podeu inscriure-us al Campus Jove Itinera o consultar tota la informació al següent enllaç www.ice.udl.cat/ca/activitats/campusjove-itinera/

 

 

FER UN COMENTARI

*