Inici Destacats Obertes les inscripcions per a la desena Pedalada-caminada memorial Gerard Borràs

Obertes les inscripcions per a la desena Pedalada-caminada memorial Gerard Borràs

COMPARTIR

El diumenge 8 d’octubre Sant Martí Sesgueioles torna a viure la Pedalada-Caminada Memorial Gerard Borràs. Enguany, l’esdeveniment esportiu commemoratiu a Gerard Borràs tornarà a recórrer els camins i l’entorn que envolta el municipi.

Els recorreguts i les hores de sortida de les carreres seran: la modalitat llarga, de 36km, sortirà a les 8.30 hores; la curta, de 15km, iniciarà a les 9.30 hores, i finalment la mini, de 3 km, també a les 9.30h. La caminada serà de 6/10 km, i el tret de sortida serà a les 9 hores.

Per a inscriure’s, cal contactar a través del perfil de facebook o instagram de la «Pedalada-Caminada Memorial Gerard»; o inscriure’s a les oficines de l’Ajuntament de Sant Martí Sesgueioles, de dilluns a divendres de 9 a 15 hores. El període d’inscripcions finalitza el diumenge 1 d’octubre.

La recollida de dorsals serà a l’Ajuntament, dissabte 7 d’octubre de 18 a 21 hores, o diumenge 8 d’octubre, de 7.30 a 8h, en el cas de la pedalada llarga, i de 8 a 8.45 h per a la pedalada curta, la mini i la caminada.

El preu de les inscripcions és de 10€ per a samarreta, bossa del corredor i esmorzar; 6€ per a bossa del corredor i esmorzar; 6 € per qui només vulgui col·laborar amb la samarreta, i 6 € per a inscripcions a menors d’edat.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*