Inici Destacats Obertes les inscripcions al 10è Concurs d’Aparadors de Mostra Igualada

Obertes les inscripcions al 10è Concurs d’Aparadors de Mostra Igualada

COMPARTIR

En el marc de la dinamització del comerç de la ciutat, s’impulsa el 10è Concurs d’Aparadors de la Mostra Igualada, organitzat per l’àrea de comerç de l’Ajuntament d’Igualada (Comerç Igualada).

Tradicionalment cada any, es celebra el concurs d’aparadors aprofitant l’esdevenir de la fira d’espectacles infantils i juvenils de la Mostra Igualada.

L’actual concurs retorna al tradicional sistema de valoració. Un jurat professional, format per un representant de cada entitat organitzadora i persones relacionades amb el món de l’art, valorarà cada aparador. Les deliberacions seran secretes i inapel·lables.

Participen al Concurs d’Aparadors tots aquells comerços d’Igualada que s’hi inscriuen. Per fer-ho, només cal omplir el formulari d’inscripció que es pot trobar a la web de l’àrea de comerç de l’Ajuntament d’Igualada o simplement enviar un correu electrònic a (comerc@aj-igualada.net). El període d’inscripció està obert i tancarà el proper dilluns 21 a les 12:00 del migdia.

Els comerços mantindran decorats els aparadors durant el termini establert en les bases, sempre sota la temàtica indicada. Aquesta temàtica està totalment relacionada amb la 33ena edició de la Mostra Igualada. Concretament, es basa en el concepte de tenir una ment i mirada oberta, de 360º.

Una vegada finalitzat, es durà a terme la publicació dels guanyadors tant al portal de Comerç Igualada com a les respectives xarxes socials. Recordem que els premis pels establiments guanyadors del concurs són un primer premi de 500,00€, un segon premi de 300,00€ i un tercer premi consistent en la gravació d’una falca de radio a Radio Igualada.

Des de l’Ajuntament d’Igualada es fa una crida a tots aquells establiments comercials que vulguin participar a que s’inscriguin al concurs i decorin els seus aparadors amb la mateixa il·lusió d’altres anys.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*