Inici Societat Obertes les sol·licituds d’ajuts al transport per a estudiants de Capellades

Obertes les sol·licituds d’ajuts al transport per a estudiants de Capellades

COMPARTIR

Ja es poden sol·licitar els beques de transport per a estudis postobligatoris.

Les beques de transport són una ajuda que l’Ajuntament de Capellades destina a les persones d’entre 16 i 25 anys empadronades a Capellades que s’han de desplaçar a altres municipis per cursar estudis acadèmics postobligatoris de cicle formatiu de grau mitjà o superior, batxillerats de modalitat específica, estudiants musicals i/o artístics o graus universitaris.

El període de presentació de sol·licituds estarà obert des d’aquest dilluns 13 de novembre fins al 24 de novembre, i es poden cursar entregant la documentació a l’Ajuntament de Capellades o per mitjà d’una instància genèrica a través de la pàgina web www.capellades.cat .

Aquests ajuts són compatibles amb altres que s’hagin demanat per part del Ministeri o la Generalitat (beques AGAUR – Equitat). Els requisits per a sol·licitar-ho són estar empadronat a Capellades, tenir entre 16 i 25 anys, estar matriculat/da, com a mínim, del 50% de les assignatures o crèdits del curs i no estar en possessió de titulacions acadèmiques d’un nivell superior a la dels estudis per als quals es sol·licita la beca.

Les persones interessades en sol·licitar la beca o rebre més informació poden trobar les bases de la convocatòria a la pàgina web de l’Ajuntament de Capellades o adreçar-se a diferents serveis de l’Ajuntament: serveis educatius de Capellades 93 801 10 01 o bé a l’Espai Jove La Cova  – 93 801 12 39.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*