Inici Cultura Oberta la convocatòria del Premi Gumersind Bisbal i Gutsems de la Pobla...

Oberta la convocatòria del Premi Gumersind Bisbal i Gutsems de la Pobla de Claramunt

COMPARTIR

Fins el proper 30 d’abril del 2022 es poden presentar les obres que optin a fer-se amb el Premi Gumersind Bisbal i Gutsems per a estudis d’investigació que es presentava el passat 26 de setembre a l’Ateneu Gumersind Bisbal de la Pobla de Claramunt. L’acte va comptar amb la presència del cap d’informatius de RAC1 i degà del Col·legi de Periodistes de Catalunya, l’igualadí Joan Maria Morros.

Pel que fa a les bases, el premi s’atorga a un estudi d’investigació sobre una comarca de llengua catalana o de qualsevol de les seves localitats tot i que es té en especial consideració, sempre que hi hagi igualtat de mèrits entre els treballs, aquells que se centrin en l’Anoia o en la Pobla de Claramunt. El treball que sigui finalment escollit es farà amb un premi en metàl·lic de 1.700 € i la seva publicació. El certamen compta amb la col·laboració del Centre d’Estudis Antoni de Capmany de la Universitat de Barcelona. Les bases completes es poden consultar aquí.

Concurs de pintura

Un dia abans de la presentació, el dissabte 25 de setembre, se celebrava el Premi Gumersind Bisbal de pintura ràpida infantil per a nens i nenes des dels 3 fins als 12 anys dividits en 5 categories diferents. Els tres primers classificats de cada categoria rebien un obsequi i es feia lliurament a tots els participants d’un record. A més també se sortejava un lot de material de dibuix i pintura.

FER UN COMENTARI

*