Inici Societat Obert el termini pels ajuts per a la preservació dels edificis del...

Obert el termini pels ajuts per a la preservació dels edificis del nucli antic de Piera

COMPARTIR

La setmana passada es va obrir el termini per sol·licitar els ajuts extraordinaris convocats per l’Ajuntament per a la rehabilitació de façanes i la instal·lació d’ascensors en edificis del nucli antic anteriorment inclosos en l’àmbit delimitat pel Pla de Barris de Piera. El passat mes d’abril es van aprovar les bases de la convocatòria amb l’objectiu d’incentivar la preservació dels edificis del casc antic i millorar-ne l’accessibilitat. El consistori pierenc té previst destinar-hi una partida de 240.000 euros.

En el cas de les façanes, els ajuts inclouen tant les obres de rehabilitació com les que es realitzen per adequar les condicions dels acabats que, segons l’estat de l’edifici, poden ser un perill per als vianants. Els ajuts per als ascensors inclouran tant les obres d’instal·lació com la supressió de barreres arquitectòniques des de l’entrada a l’edifici i fins a l’aparell elevador.

Els ajuts es destinen a minorar l’import de les obres, a càrrec de les persones propietàries o promotores. Les obres hauran d’haver-se realitzat entre l’1 de gener del 2014 i el 31 d’octubre del 2021.

El període de presentació de sol·licituds finalitzarà el dia 21 d’octubre de 2021, ambdós inclosos. El tràmit s’ha de fer, preferentment, a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de Piera.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*