Inici Destacats “Nuclis amb encant” i un nou mapa, iniciatives per promocionar l’Anoia

“Nuclis amb encant” i un nou mapa, iniciatives per promocionar l’Anoia

COMPARTIR

Anoia Turisme ha iniciat un nou projecte turístic. Es tracta d’un nou producte de promoció de la comarca que vol posar en valor els nuclis antics de diferents municipis de l’Anoia, concretament els “nuclis amb encant”.

La Llacuna, ha estat el primer d’aquests municipis. Així, després del treball conjunt entre l’Ajuntament de la Llacuna i el Consell Comarcal de l’Anoia, s’ha editat un plànol amb el dibuix dels carrers, places i edificis més emblemàtics del municipi.

El plànol, té un format A3, i la informació que conté permet al visitant recórrer tot el nucli del municipi i conèixer els principals atractius. I és que d’una cara inclou els monuments, el patrimoni i els espais més destacats i de l’altra la descripció de tots ells (veure al peu). La mateixa edició inclou tres idiomes; català, castellà i anglès i es pot trobar a l’Ajuntament de la Llacuna, a la Casa de Cultura i Turisme de La Llacuna i es pot descarregar de la web d’anoiaturisme.cat.

Copons serà el proper “nucli amb encant” en tenir un plànol que pretén que el visitant, una vegada a lloc pugui situar-se, moure’s i identificar els elements i els principals atractius turístics de la zona.

Nou mapa turístic de tota la comarca

Mapa 1El Consell Comarcal de l’Anoia ha editat un nou mapa turístic de tota la comarca amb la voluntat d’actualitzar els recursos divulgatius i promocionar l’oferta turística del territori.

L’objectiu de la nova publicació és que el visitant i turista es pugui ubicar ràpidament i tenir coneixement dels principals atractius turístics de la comarca.

Aquesta nova eina de promoció té un format A3, i en una cara inclou el mapa geogràfic amb els diferents municipis i nuclis, les vies de comunicació i els diferents recursos turístics, i de l’altra la descripció dels principals atractius turístics (veure al peu).

El nou mapa, del que s’han fet 25.000 exemplars, es podrà trobar a les oficines de turisme, als Punts d’Informació Turística, als ajuntaments i a aquelles empreses del sector turístic que estiguin interessades a tenir el material per poder oferir als seus clients.

Aquesta publicació s’emmarca en l’aposta pel turisme, com un dels motors econòmics de la comarca, que fa i treballa el Consell Comarcal de l’Anoia a través de la seva àrea de promoció comarcal i desenvolupament econòmic.

LALLACUNA Mapa 2

FER UN COMENTARI

*