Inici Festes El nucli montbuienc de La Mallola celebra la seva Festa Major

El nucli montbuienc de La Mallola celebra la seva Festa Major

COMPARTIR

Aquest proper cap de setmana finalitzarà l’estiu festiu a Montbui amb la celebració de la festa grossa al nucli de La Mallola. Les activitats començaran dissabte a partir de les 9 del matí, amb la decoració de la Plaça de l’Alzina i la instal·lació de l’enllumenat de Festa Major. Hi haurà esmorzar de coca i xocolata.

A partir de les vuit del vespre es farà l’encesa de llums i la preparació del sopar de Festa Major, a càrrec dels veïns.

A les nou de la nit es farà lectura del pregó de la Festa Major, de forma prèvia al Sopar de Festa Major. S’organitzarà un sopar amb butifarrada, carn a la brasa, pa amb tomàquet, amanides, beguda i el tradicional “Concurs de Postres” de La Mallola. En acabar es durà a terme el lliurament de premis.

El preu del sopar és gratuït per als veïns de La Mallola i de 5 euros per als assistents en general. Cal que els assistents al sopar portin plat, got i coberts, per tal de garantir unes festes més sostenibles.

Finalitzarà la jornada la representació de l’obra de teatre “”Chidos sueños”, una obra que combina l’humor amb el panorama polític actual de Catalunya. Aquesta obra començarà a les onze de la nit.
L’endemà diumenge 2 de setembre començarà la jornada amb l’activitat “Coneixem el nostre entorn”, una gimcana per a petits i grans amb la qual es podran descubrir les plantes de l’entorn de La Mallola i els seus usos. Aquesta gimcana es farà a Can Mercaderet i començarà a dos quarts d’onze del matí.

A partir de la una de la tarda tindrà lloc una sessió d’ animació musical i molta festa amb la xaranga “Ho peta”, que organitzaran una comitiva festiva des de Can Mercaderet i fins a la Plaça de l’Alzina.

A les dues de la tarda arribarà un dels actes més tradicionals i participats: el Dinar de Festa Major, la tradicional paella de pisana a càrrec de Can Mercaderet; també hi haurà pollastre a l’ast, beguda i postres. El preu del dinar és de 5 euros en el cas de la paella i de 3 per al pollastre.

Les activitats festives continuaran a partir de les 4 de la tarda amb una sessió de contes amb Mònica Torra i a les cinc de la tarda tindrà lloc la cloenda de la Festa Major de La Mallola.

Com és habitual, l’organització anirà a càrrec l’Associació de Propietaris La Mallola, amb el suport de l’Ajuntament de Montbui.

FER UN COMENTARI

*