Inici Destacats Les novetats en .NET protagonitzaran el vuitè Igualada Tech & Drinks

Les novetats en .NET protagonitzaran el vuitè Igualada Tech & Drinks

COMPARTIR

El proper 29 de gener de 19,00h a 21,00h es celebrarà el 8é Igualada Tech & Drinks,  patrocinat en aquesta ocasió per MPM Software al voltant de les novetats .NET, un dels frameworks de desenvolupament més utilitzats que justament compleix 18 anys.

Com sempre, es faran dues xerrades:

La primera la farà l’Eduard Tomàs, Most Valuable Professional (MVP) en Develper Technologies, guardó que concedeix Microsoft al mèrit professional en el mon del desenvolupament. L’Edu ens parlarà de Què Passa amb .NET i Microsoft?. En aquesta xerrada veurem com Microsoft ha re-inventat .NET amb .NET Core, veurem les seves característiques principals i quin es el futur de la plataforma.

La segona xerrada la realitzarà en Jose Ramos, que ha participat com a ponent en la .net conf del 2019 i ens parlarà d’Aplicaciones en tiempo real con SignalR Core Segons ens explica ell mateix, en la xerrada veurem: “¿Quién no ha puesto un botón para recargar una web?, ¿quién no se ha “dejado el dedo” pulsando F5 para refrescar una página web?. Eso ya es historia… En esta charla haremos una introducción al que/al como y al porque de usar SignalR y veremos un ejemplo de una aplicación usando Azure SignalR y Azure Functions…por cierto, no es un chat” 🙂

L’equip de IGD Tech & Drinks, com és habitual farà una petita introducció del meetup i com sembre, es podrà gaudir de les cerveses de La Lenta en aquesta ocasió per gentilesa d’MPM Software. El meetup es realitzarà a l’edifici de La MACA, per gentilesa dels amics de l’Associació Manel Caro.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*