Inici Política Noves pintades amenaçants contra Noemí Trucharte

Noves pintades amenaçants contra Noemí Trucharte

COMPARTIR

L’alcaldessa de Vilanova del Camí, Noemí Trucharte, ha estat novament objecte de pintades amenaçants. En aquest cas ha estat a la persiana d’un magatzem proper al seu domicili, on va aparèixer l’escrit “Tu muertos Noemí hija de puta valiente”, en el que sembla una referència al sobrenom d’alcaldessa “valiente” que li van atribuir mitjans de comunicació com Antena 3 i El Español després d’haver penjat una gran bandera espanyola a l’ajuntament el passat 12 d’octubre.

Trucharte ha denunciat l’amenaça davant dels Mossos d’esquadra i ha respost a través dels seus perfils a les xarxes socials: “Primero fueron amenazas, ahora insultos… pero sólo reforzáis mis convicciones. #valienteselquedalacara #tueresuncobarde”.

 

1 COMENTARI

  1. Els autors de la bretolada son els que després penjen cartells de llibertat? Son una colla de fanatics que els convindria una bona dossis de xarop de bastó i posteriorment internar-los en un reformatori per civilitzar-los. L’alcaldesa es va equivocar anant a fer la denuncia en el lloc esmentat, perque qui realment defensa els drets de TOTS els ciutadans es la Guardia Civil o la Policia Nacional.

FER UN COMENTARI

*