Inici Societat Noves adhesions a la campanya ‘Aquí sí. Fruita i Salut’ a l’Anoia

Noves adhesions a la campanya ‘Aquí sí. Fruita i Salut’ a l’Anoia

COMPARTIR

L’Agència de Salut Pública de Catalunya ha fet entrega del material d’adhesió a la campanya Aquí sí. Fruita i salut al responsable del Cafè de l’Ateneu, Cinto Sanjosé, que disposa d‘una oferta saludable de menús diaris per als seus clients, des de fa anys certificada amb el distintiu Amed, i que ara el reconeix com a establiment promotor de fruita, a punt per consumir, com a una opció saludable alternativa als esmorzar, berenars habituals i a les postres dels àpats.

D’igual manera, la cap del Servei de salut Pública a l’Anoia, Ester Ibáñez, ha entregat a Anna Torres, propietària de l’empresa de menjars preparats Cuinats Torres el material d’adhesió per la seva oferta de fruita en els menús per emportar que ofereix a la seva clientela.

Un altre establiment que s’hi ha adherit és la Fundació Sanitària Sant Josep, que ofereix fruita a punt per consumir als usuaris del menjador laboral. Ester Ibáñez ha fet entrega a Geni Noguera, dietista del centre, de la documentació i de l’adhesiu d’identificació.

La Regió Sanitària Catalunya Central compta amb un total de 25 establiments de restauració i comerços adherits a aquesta campanya que promou el consum de fruita fresca, i la posen a disposició de la seva clientela, a punt per consumir.

Aquest any, com a novetat a la Catalunya Central, s’ofereix un fulletó amb informació i consells sobre hàbits saludables relacionats amb una vida activa i saludable. Aquest fulletó estarà a l’abast dels clients en un lloc accessible. Disposa d’una sèrie de QR que dirigeixen a tests on l’usuari pot valorar si està portant una vida activa i una alimentació mediterrània. En un altre enllaç de la infografia es poden consultar les rutes saludables de què disposa el municipi, i també, l’accés directe a la guia Petits Canvis per menjar millor editada per l’ASPCAT.

El consum habitual de fruita fresca és beneficiós per a la salut. Aquí Sí. Fruita i Salut és l’aposta de l’Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT)  per promoure el consum de fruita fresca, variada, de qualitat i de proximitat en establiments de restauració, cafeteries, centres sanitaris, etc. i altres establiments d’alimentació, com botigues de menjar preparat, fruiteries…

És una campanya que identifica i reconeix els establiments compromesos a oferir als clients racions de fruita fresca a punt per consumir.

 

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*