Inici Futbol Nova victòria per La Vinícola FS Montbui

Nova victòria per La Vinícola FS Montbui

Després d’una setmana sense competició per la retirada d’un equip, els montbuiencs tornaven a disputar un partit de lliga davant la seva afició aconseguint una victòria molt treballada des de el primer minut de joc.

Molt bon inici de partit el que van tenir els grocs, ja que en una gran jugada d’estratègia de sacada de mig camp i en només cinc segons de joc, Alberto feia pujar l’1 a 0 al marcador. Tot i aquest resultat els homes que entrena Xavi Fitó no van relaxar-se i als 3 minuts de joc Oli ampliava diferències 2 a 0, els visitants és veien superats en tot moment i només eren capaços de defensar-se dels atacs grocs, i en un d’aquest, al minut 8 Bryan ampliava encara més l’avantatge marcant el 3 a 0. Amb aquest resultat tant favorable per als de l’Anoia, els del baix llobregat van agafar una mica més la iniciativa del partit, però només eren capaços de crear perill en jugades a pilota aturada o en tímids contraatacs, mentre que els jugadors de La Vinócola FS Montbui esperaven a mitja pista per sortir al contraatac i disposarien d’alguna bona ocasió per ampliar més les diferències, però el marcador no és tornaria moure fins a la fi de la primera meitat.

A la represa els jugadors de Montbui tenien molt clar que havien de seguir jugant com ho estaven fent, molt ben posicionats sobre la pista en defensa i amb molt control de la pilota en atac, i així va ser un inici amb possessions de pilota llargues i esperant la millor ocasió per finalitzar la jugada, però la bona defensa rival a mitja pista ho dificultava, i en una pèrdua de pilota dels montbuinecs l’aprofitaven els de Castellbisbal per sortir a la contra i retallar diferències 3-1, però en la següent jugada, només sacar de centre, Alberto marcava el 4 a 1 que tornava a deixar les coses com estaven. Aquest gol va caure com una llosa sobre els jugadors visitants que veien com s’esvaïen les possibilitats d’apropar-se en el marcador, i més quan als 9 minuts de joc David feia el 5 a 1 que els allunyava encara més. A partir d’aquest gol els del Baix llobregat van sortir a jugar amb porter jugador, però una gran defensa dels grocs impedia poder desplegar el seu joc, i en una pèrdua de pilota a mitja pista, David encarava tot sol porteria per fer pujar al marcador el 6 a 1 al minut 17 de la segona meitat. Els visitants tot i el resultat ho van seguir intentant amb joc de cinc i tindrien el seu premi en l’últim minut de partit al finalitzar una bona jugada i anotar el 6-2 que semblava definitiu, però una falta comesa sobre un jugador de La Vinícola FS Montbui a la frontal de l’àrea a falta de tres dècimes, la transformava Rafa en el 7 a 2 final.

Alineació: Rubén, David(2), Oli(1), Alberto(2), Javi –cinc inicial- Cristian, Bryan, Toni, Rafa(1),  Asesni i Alejandro.

Aquest resultat situa una setmana més als montbuiencs al capdamunt de la taula classificatòria amb 16 punts. Aquesta setmana és torna aturar la competició de lliga a causa del pont de la puríssima i no tornaran a jugar fins el dia 12 de desembre que és desplaçaran fins a la pista de l’Olimpic Floresta B.

Resultats de la base del Futbol Sala Montbui

Benjamí: FS Montbui 7 – 8 FS Manresa B (Aitor 5, Edin i PP)
Infantil: FS Montbui 0 – 9 AE L’Esquitx
Juvenil : VPR Refrigeració FS Montbui 6 – 3 CE Jesús Maria B (Angelillo 3, Ángel i Daniel)