Inici Societat Nova programació de tallers de cuina al Mercat de la Masuca d’Igualada

Nova programació de tallers de cuina al Mercat de la Masuca d’Igualada

COMPARTIR

El Mercat Municipal de la Masuca d’Igualada enceta una nova programació de tallers de cuina entre els mesos de març i juny, amb propostes variades i adreçades a tots els públics que van més enllà de la cuina. Els darrers dijous de mes, l’aula de cuina comptarà amb la presència de professionals que mostraran les seves habilitats i donaran consells culinaris al públic assistent. Els tallers tenen un preu de 4 euros i, si es vol participar en les quatre propostes, el preu és de 14 euros. Tots es fan en horari de 17:30 a 19:30 h i les inscripcions i pagament són al mateix mercat, a la Polleria de la Merche i l’Eli.

El 22 de març, amb l’arribada de la Pasqua, el mestre pastisser Josep Maria Altarriba ensenyarà a fer i decorar la mona de Pasqua, de tres varietats diferents, mantega, fruita o Sacher. El 26 d’abril la protagonista serà Isabel Albiñana, experta en cuina natural per la salut i el benestar, que descobrirà singulars aliments marins a través de cinc receptes saludables amb aigua de mar, algues i peix blau. Com a novetat, el 31 de maig i 28 de juny, Natasha Peterson de Cookyfop’s, convida a dues sessions de cuina participativa i experimental. A la primera es prepararan pizzes i, a la segona, suculentes galetes artesanes. Es tracta de tallers que combinen cuina i desenvolupament personal i conviden a perdre la vergonya i a obrir-se als altres a través de la cuina.

Els darrers divendres de mes estan reservats al públic familiar. Natasha de CookyFop’s engrescarà els infants, sols o en companyia dels seus pares i mares, posant en pràctica la manipulació d’aliments i els secrets dels productes de proximitat i la seva relació amb la salut. El 23 de març jugaran a decorar un ou de pasqua, el 27 d’abril la pasta de full serà la protagonista amb diversos gustos; fruita, crema, xocolata o salada. L’1 de juny faran pizza de fruita i, com a darrera proposta, el 29 de juny construiran formes i estructures amb cereals. Els nens i nenes interessats a participar-hi han de presentar-se a la ludoteca del mercat.

Els dijous, 3 de maig i 7 de juny, Anna Singla, assessora en aromateràpia i el món dels olis essencials, realitzarà dos tallers gratuïts per conèixer d’on vénen i què són els olis essencials, i com poden ajudar en el nostre dia a dia i, especialment, com poden ajudar a la cuina. Els tallers són gratuïts però cal inscripció prèvia al servei de Comerç de l’Ajuntament d’Igualada, comerc@aj-igualada.net o 93 803 19 50 extensió 2536.

Finalment, el 20 d’abril arribarà el moment de celebrar Sant Jordi. Natasha Peterson, Roham i Socram, faran l’excepcional presentació del seu llibre Las aventuras de los Minifop’s. En acabar hi haurà un taller de manualitats amb els protagonistes. L’activitat és gratuïta i també cal inscripció prèvia al servei de Comerç de l’Ajuntament d’Igualada.

Com sempre, les receptes elaborades a l’aula de cuina del mercat, es podran trobar al web www.comerçigualada.cat, amb la llista d’ingredients i la preparació de cada plat. Aquests tallers estan organitzats pel Servei de Comerç de l’Ajuntament d’Igualada, i l’Associació de Botiguers de la Masuca.

FER UN COMENTARI

*