Inici Destacats La nova junta del Club Natació Igualada vol portar l’entitat ‘al lloc...

La nova junta del Club Natació Igualada vol portar l’entitat ‘al lloc que es mereix’

COMPARTIR

El procés electoral al Club Natació Igualada va culminar amb una única candidatura, la de l’equip que formava la comissió gestora que es va fer càrrec de l’històric club el passat mes d’agost.

El club ho ha fet públic aquest dilluns a través d’un comunicat on explica que “s’inicia una nova etapa on esperem solucionar els problemes que hem heretat de la Junta anterior i buscarem noves propostes per portar al Club Natació Igualada al lloc que es mereix”.

La nova junta està presidida per David Ramis, amb Roger Calaf com a vicepresident. El tresorer és Pol Gómez; el secretari, Xavi Tort; i els vocals Antonio Varea i Montse Torrecilla.

El nou equip del club fundat el 1934 espera mantenir el projecte començat ja fa uns mesos. En primer lloc, continuar endavant amb les seccions actuals, waterpolo, natació i excursionisme. En l’àmbit econòmic, la nova junta vol “anar eixugant de mica en mica el deute que arrossega el club i intentar estimular tot el tema d’esponsorització, cosa que fins avui ens sembla força viable”. Finalment, el Club Natació Igualada vol fer créixer l’entitat “amb l’ajuda de tots, mirant de crear noves activitats i buscant nous col·laboradors que s’impliquin en les seccions i tasques del Club, on tots els socis s’hi puguin sentir cada dia més identificats”. Com ha fet saber en anteriors ocasions, l’equip liderat per David Ramis resta obert a la col·laboració de la ciutat.

FER UN COMENTARI

*