Inici Destacats La nova il·luminació reforça l’aposta comercial de Masquefa al seu carrer Major

La nova il·luminació reforça l’aposta comercial de Masquefa al seu carrer Major

COMPARTIR

El passat divendres 24 de març, en el marc de la Setmana del Comerç, l’Ajuntament de Masquefa i l’entitat ‘Masquefa Comerç’ van presentar conjuntament la nova senyalització i lluminària del carrer Major. A causa de la pluja, l’acte d’inauguració -previst inicialment davant de l’església parroquial de Sant Pere- es va dur a terme a les instal·lacions de Ràdio Masquefa i va evidenciar el clima d’entesa i col·laboració existent entre ambdues parts.

Un carrer Major més sostenible

‘Masquefa Comerç’ ha vist realitzada una de les peticions que havia transmès al llarg dels darrers mesos a l’Ajuntament: la instal·lació d’un nou sistema d’il·luminació LED al carrer Major. L’actuació ha consistit en la substitució de l’enllumenat públic per nous dispositius que permeten reduir fins a un 50% l’actual despesa energètica. A més, la il·luminació LED, a diferència de la que s’utilitzava fins ara, és totalment sostenible i no emet gasos d’efecte hivernacle com el CO2. Un eix comercial consolidat El nou enllumenat i senyalització, a la vegada, també permetran consolidar el carrer Major com un espai cívic central del municipi i fer créixer i dinamitzar el comerç de la zona. L’alcalde de Masquefa, Xavier Boquete, assegura que “actuacions conjuntes com aquesta ajuden a fer poble i a que els nostres veïns se sentin com a casa. Encara tenim molt camí per recórrer plegats i esperem que aquest sigui ple d’èxits”. Per la seva part, Hortènsia Rovira, presidenta de ‘Masquefa Comerç’, va agrair a l’Ajuntament el seu suport i també va estendre la mà a “seguir col·laborant plegats”.

En aquest sentit, Ajuntament i ‘Masquefa Comerç’ ja treballen en l’organització del proper acte conjunt: la segona edició del ‘Primavera Shopping Masquefa’, prevista pel 14 de maig coincidint amb la festa de Sant Isidre.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*