Inici Societat Nova formació gratuïta en neteja industrial i sociosanitària

Nova formació gratuïta en neteja industrial i sociosanitària

COMPARTIR

En un context en el que la higiene ha esdevingut un valor afegit per al sector sociosanitari i industrial, el Servei d’Inserció Especialitzat d’Àuria Fundació organitza una nova formació- gratuïta i per fi presencial- per formar a persones que estiguin interessades en inserir-se laboralment en un sector considerat essencial.

La seguretat, professionalitat i qualitat en la prestació de serveis de neteja són elements claus i cada cop més, aquests sectors requereixen d’un equip professional de la neteja format en tècniques especialitzades i en l’ús i el manteniment de maquinàries.

Per donar resposta a les empreses, i alhora garantir la tan esperada presencialitat a les formacions, el Servei d’Inserció organitza un nou curs adreçat a persones en cerca de feina i en situació d’atur amb motivació per aquest sector, tan necessari. La formació s’iniciarà el 25 d’abril fins al 8 de juliol- de 9h a 14h- a Igualada, incloent pràctiques no laborals i l’obtenció del certificat de manipulació d’aliments.

Posar el valor la professionalització d’un sector essencial és clau, com també la formació que acredita i dona resposta a les exigències reals de ritme, qualitat, eficàcia i a l’adquisició de competències tècniques i transversals.

L’objectiu central del SIE és la inserció i orientació a persones en cerca de feina que es troben en situació de vulnerabilitat o risc d’exclusió. Persones amb moltes capacitats, apoderant-les i trencant els prejudicis- que a hores d’ara- encara existeixen. Revaluar feines invisibilitzades a través de la formació permet replantejar els rols de les persones que poden i volen contribuir a la societat, amb una activitat que vetlla per al bé comú.

Per a més informació o inscripcions es pot consultar el web https://www.auria.org

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*