Inici Destacats Nova formació gratuïta d’auxiliar polivalent de magatzem

Nova formació gratuïta d’auxiliar polivalent de magatzem

COMPARTIR

La polivalència en la gestió de magatzem és un dels requisits més sol·licitats per les empreses. Per això, el Servei d’Inserció Especialitzat d’Àuria Fundació, Punt Formatiu Incorpora de Fundació la Caixa, organitza una nova formació- gratuïta i presencial- per a formar a persones que estiguin interessades en inserir-se laboralment en un sector essencial.

Conèixer els sistemes d’emmagatzematge i de distribució, la reposició d’estocs o l’adquisició de coneixements en els acabats i manipulats industrials, són alguns dels continguts que contempla l’equip del Servei d’Inserció.

El curs, però, vol donar resposta a les necessitats de les persones que, al marge dels continguts tècnics, volen incorporar competències transversals per complir amb les expectatives requerides del lloc de treball. L’autoconeixement, la comunicació, el treball en equip, la gestió del temps, entre d’altres, formen part d’un programa que contempla alhora coneixements per la transformació digital, un canvi cultural necessari basat en la innovació dels processos industrials i logístics.

La formació, adreçada a persones en situació de vulnerabilitat, aposta per al seu creixement des de la professionalització, per treballar en un sector molt específic que requereix d’especialització d’un món globalitzat.

Les persones interessades que siguin majors d’edat i amb domini de l’idioma, ja poden inscriure’s al curs que s’iniciarà el 14 de setembre fins al 2 de desembre, incloent pràctiques no laborals i carnet de manipulació d’aliments.

El SIE, dedicat a la intermediació laboral des de fa 12 anys, combat l’estigma d’un col·lectiu des d’un enfoc capacitador, així ho reflecteixen les 209 insercions realitzades en el decurs de l’any 2021.

Per a més informació o inscripcions https://www.auria.org/noticies/

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*