Inici Societat Nova edició del projecte Creix a Òdena amb la participació de 12...

Nova edició del projecte Creix a Òdena amb la participació de 12 joves

COMPARTIR

L’Ajuntament d’Òdena ha organitzat l’11a edició del Creix, un projecte psicoeducatiu que promou, de forma gratuïta, l’educació emocional, l’autoconeixença, el creixement personal i la cohesió de grup. A aquesta iniciativa pionera del municipi hi participaran 12 joves de 1r i 2n d’ESO, 8 dels quals són del municipi i 4 més de la resta de la comarca.

Des del 5 d’octubre fins el 15 de desembre faran 10 sessions d’1,5 hores cada dimecres al vespre, que condueix la psicòloga i especialista en Anàlisi i Conducció de Grups del Centre Avancem d’Òdena i que pot comptar amb altres professionals que ajudin i orientin els participants. Al llarg de les sessions els joves van triant què volen treballar, de forma vivencial i dinàmica, temes com l’autoestima, la comunicació, els complexes, les pors, les angoixes, el futur o les relacions d’amistat i de parella. Tot plegat amb un compromís de confidencialitat que tothom ha de signar abans de començar les sessions.

La novetat d’aquesta 11a edició respecte les anteriors és que s’està podent dur a terme de manera presencial al centre cívic el Pla, respectant l’aforament indicat per les restriccions derivades de la Covid-19, donant així l’oportunitat de participació a joves que per motius de mobilitats no ho podien fer.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*