Inici Destacats Nova edició del programa formatiu del sector del metall ReinMET

Nova edició del programa formatiu del sector del metall ReinMET

COMPARTIR

La Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d’Òdena (MICOD) obre el termini per apuntar-se a la nova edició del programa ReinMET, una iniciativa de formació especialitzada adreçada a persones que estan en recerca de feina i que es focalitza en el sector del metall, un àmbit que té mancances de personal i que ofereix unes bones condicions laborals.

Aquest programa permet capacitar futures persones treballadores que es puguin dedicar al sector del metall, un dels principals sectors industrials de la comarca de l’Anoia, amb un volum molt important d’empreses, treballadors i facturació. Aquesta convocatòria està adreçada a dones i homes de més de 20 anys amb una formació mínima d’ESO o graduat escolar, que estiguin a l’atur o bé treballant en situació precària.

La formació amb les primeres 15 persones participants començarà al mes de desembre i està enfocada a l’especialitat de Soldadura, oferint primer una base de coneixements sobre el sector del metall (metrologia, interpretació de plànols, materials i mecànica) i aprofundint posteriorment en la soldadura. La segona formació, prevista pel mes d’abril de 2019, s’enfocarà cap a l’especialitat del Manteniment Industrial.

Es tracta d’una formació amb una part teòrica però amb un període molt interessant de pràctiques a les empreses que després oferiran als candidats que hagin mostrat major interès i voluntat de dedicació, l’oportunitat de quedar-s’hi a treballar.

Per més informació i inscripcions, els interessats poden adreçar-se a la MICOD, a l’Av. Mestre Muntaner 86 d’Igualada (edifici Ig-nova Empresa) o trucant al telèfon 93 805 04 09, abans del dia 20 de novembre.

FER UN COMENTARI

*