Inici Destacats Nova edició del programa de formació en oficis industrials per a joves...

Nova edició del programa de formació en oficis industrials per a joves de la Conca d’Òdena

COMPARTIR

La Mancomunitat de la Conca d’Òdena (MICOD) obre de nou el termini d’inscripció per apuntar-se a la 2a edició del programa Conca Industrial 4.0, un programa de formació especialitzada adreçada a joves entre 19 i 29 anys que estan buscant de feina. Aquest programa, subvencionat per la Diputació de Barcelona, se centra en el sector industrial ja que és el sector que més necessita aprenents qualificats a la Conca d’Òdena.

Aquest programa, totalment gratuït, capacitarà a quinze persones joves, futures  treballadores, per poder dedicar-se al diferents sectors industrials de la Conca d’Òdena, un dels principals pilars  de la comarca de l’Anoia, amb un volum molt important d’empreses, llocs de treball i facturació. S’hi poden inscriure les persones que tinguin entre 19 i 29 anys amb una formació mínima d’ESO que estiguin a l’atur o bé treballant en situació precària.

La formació començarà el mes d’octubre, tindrà una durada de 300 hores teòrico-pràctiques i està enfocada a l’especialitat de Polimanteniment Industrial. Donarà una base de coneixements sobre els diferents subsectors industrials i està dividit  en quatre blocs:  Electricitat  industrial, soldadura, Pneumàtica i Electropneumàtica. Es tracta d’una formació amb una part teòrica però amb la possibilitat de fer pràctiques a les empreses, i amb l’oportunitat que s’hi quedin a treballar aquells candidats que hagin mostrat major interès i voluntat de dedicació.

Per més informació i inscripcions podeu enviar un e-mail a concaindustrial@micod.cat  o bé trucar al telèfon 93 8066555, durant el mes de setembre.

FER UN COMENTARI

*