Inici Societat Nova edició del grup de suport emocional i d’ajuda mútua d’Igualada

Nova edició del grup de suport emocional i d’ajuda mútua d’Igualada

COMPARTIR

La Diputació de Barcelona en la seva Àrea d’Atenció a les Persones ofereix a l’Ajuntament d’Igualada el Servei de Suport de Programes Socials amb el Grup de suport emocional i d’ajuda mútua.

El Grup de suport emocional i d’ajuda mútua és un espai de relació, de suport psicològic i d’intercanvi d’experiències i ajuda mútua entre persones cuidadores no professionals. Es pretén evitar la sobrecàrrega emocional i física de la cura, conèixer altres persones cuidadores i evitar la soledat i disminuir l’estrès per millorar així la qualitat de vida de les persones en situació de dependència.

El grup estarà format per un màxim de 20 persones que viuen a Igualada i que són cuidadores no professionals de persones en situació de dependència i que, des de Serveis Socials se’ls ha orientat a que participin d’aquestes sessions.

El Departament d’Acció Social i Habitatge de l’Ajuntament d’Igualada ha organitzat aquest grup, que, conduït per una psicòloga, inicià l’activitat el divendres dia 21 de juny i que tindrà continuïtat un dia a la setmana durant els mesos de juny, juliol, setembre, octubre i novembre fins a un total de 16 sessions d’hora i mitja cadascuna a l’Espai Cívic Centre.

Les persones interessades en rebre informació i/o participar de les sessions del grup cal que es posin en contacte abans amb un/una professional de Serveis Socials Bàsics a través del telèfon 93 804 75 81 per demanar una entrevista prèvia.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*