Inici Festes Nova edició de la Fira-Mercat de primavera Nou Centre

Nova edició de la Fira-Mercat de primavera Nou Centre

COMPARTIR

Aquest dissabte 6 d’abril el Fira-Mercat de Primavera Nou Centre torna a la zona comercial Igualada Nord per oferir a un públic familiar la seva oferta comercial, gastronòmica i de serveis.

Durant tot el matí apropa’t als estands Nou Centre a la Plaça de la Sardana (darrere l’església de la Sagrada Família) i compra i informat de les propostes comercials que ofereix Igualada Nord. També podràs gaudir de paradistes i artesans d’altres punts del territori que tampoc faltaran a la cita.

A més, i durant tot el matí, s’exposaran les pintures d’Assumpta Saumell, Carlota Delgar, Sergio Suñer i Pilar Carvallo.

A partir de les 9.30h els més petits es podran apropar als estands de l’escola Monalco i participar a les diferents activitats infantils que s’organitzaran. A l’estand de la Creu Roja Anoia podran fabricar la seva xapa personalitzada i aprendre com funciona un vehicle d’emergències.

A partir de les 12.30h els assistents podran assaborir un vermut solidari amb la participació d’Opcinatura, Restaurant Canaletes i Creu Roja Anoia.

Bicicletada pels afores d’Igualada

A les 10.00h la secció de BTT de la Unió Excursionista de Catalunya de l’Anoia organitzarà una bicicletada per les afores d’Igualada, d’uns 13km de recorregut i 200 metres de desnivell positiu (dificultat baixa), amb arribada a la mateixa àrea de fira.

Per participar es requereix una edat mínima d’11 anys i màxima de 65. Els menors de 16 anys han d’anar acompanyats d’un adult. És obligatori portar casc i la bicicleta ha de ser de muntanya i estar en bones condicions i revisada.

Les places son limitades i es requereix inscripció prèvia per participar al telèfon 662159710 o al mateix estand de la fira.

Aquesta activitat està organitzada per la secció BTT de la UECAnoia.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*