Inici Societat Nova edició dels Premis Igualada Recerca Jove per als treballs de recerca...

Nova edició dels Premis Igualada Recerca Jove per als treballs de recerca de Batxillerat i Cicles Formatius

COMPARTIR

El Campus Universitari Igualada-UdL, amb el suport del Centre d’Estudis Comarcals d’Igualada (CECI), el Rotary Club Igualada, l’Ateneu Igualadí de la Classe Obrera, l’Associació de Disseny Igualada, el Consell Social de la Universitat de Lleida i de l’Ajuntament d’Igualada, convoca la 16a edició dels Premis Igualada Recerca Jove. Uns guardons que reconeixen els millors treballs de recerca de l’estudiantat de Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Superior –i de Grau Mitjà, en el cas de l’àmbit artístic– del curs 2020-2021 dels centres de l’Anoia. Els projectes es poden presentar fins el 15 d’abril i les bases de participació es poden consultar a la web del campus igualadí.

El Premi té tres categories: la científica i tecnològica, la humanística i social, i l’artística, dotades amb un primer premi d’un obsequi per valor d’uns 300 euros aproximadament i un viatge de 15 dies a un camp de joventut Rotary International d’un país europeu; i un segon premi d’un obsequi amb un valor aproximat de 150 euros. Cadascuna de les categories inclou una subcategoria d’àmbit local que atorga l’Ateneu Igualadí per reconèixer els millors treballs centrats en la ciutat d’Igualada, la Conca d’Òdena o la comarca de l’Anoia, dotada amb 150 euros.

L’acte de lliurament dels guardons, on l’alumnat guanyador exposarà breument el seu treball, tindrà lloc el dia 15 de juny a les 18h al Campus Universitari Igualada-UdL.

L’objectiu dels Premis Igualada Recerca Jove és potenciar l’interès per la recerca entre els joves, així com incentivar la tasca eductiva que es duu a terme als centres en aquestes àrees de coneixement.

FER UN COMENTARI

*