Inici Art Nova edició del concurs de projectes Igual’ART per promoure i estimular la...

Nova edició del concurs de projectes Igual’ART per promoure i estimular la creació artística

COMPARTIR

Amb l’objectiu d’estimular la creació artística en l’àmbit local, l’Ajuntament d’Igualada a través del Departament de Promoció Cultural, convoca de nou el concurs de projectes d’arts visuals inèdit en qualsevol de les seves disciplines: pintura, escultura, dibuix o gravat, com també en fotografia, videoart o la combinació de qualsevol d’elles. No s’acceptaran projectes que ja estiguin executats completament, però tampoc idees sense cap element realitzat prèviament ni projecte ben definit. El candidat haurà de poder demostrar que la seva idea és executable, ja sigui com a responsable d’un projecte de comissariat o a títol individual o bé agrupat en un col•lectiu.

La imatge de les bases d’enguany, està creada per l’estudi RENEC! Format per Nil Morist i Marina que enguany també han creat la nova imatge dels premis Ciutat d’Igualada.

L’ajut està dotat amb 2.000 euros i l’import es farà efectiu en dues parts iguals: Una en la proclamació del projecte guanyador i la resta, en el moment de dur a terme l’exposició. Poden optar-hi comissaris i artistes a títol individual o col•lectiu a partir de 18 anys, que presentin una proposta de creació d’acord amb les bases, la qual es pugui desenvolupar en alguna de les sales disponibles del Departament de Promoció Cultural, encara que no es descarta la proposta d’accions fora d’aquests espais.

Els candidats hauran d’estar empadronats amb una antiguitat mínima de dos anys a Igualada o a qualsevol municipi de la Mancomunitat de la conca d’Òdena, (Castellolí, Jorba, La Pobla de Claramunt, Òdena, Santa Margarida de Montbui i Vilanova del Camí). Si formen part d’un col•lectiu, almenys el 50 % dels seus membres hauran de complir el requisit. Només es podrà presentar una única sol·licitud i caldrà fer constar per escrit que es tracta d’un projecte original i inèdit que no ha estat produït amb anterioritat.

Els candidats hauran de trametre el projecte per correu electrònic a cultura@aj-igualada.net (màxim 6 Mb), i incloure-hi la següent informació:

  1. a) Dades personals (nom i cognoms, adreça, telèfon, data de naixement), un breu currículum i el DNI escanejat.
  2. b) Projecte tècnic en el qual han de constar els objectius, plantejament teòric i tècnic, i calendari d’execució. Mínim 4 pàgines.
  3. c) Tota la documentació addicional que els aspirants creguin oportú.

El termini de presentació finalitza el dia 18 de setembre de 2022. El veredicte del jurat es farà públic a finals del mes d’octubre. El jurat estarà integrat per un representant de l’Escola Municipal d’Art i Disseny Gaspar Camps, un representant de l’entitat disseny=igualada, un representant de Disseny Marked, vocals especialitzats en l’especialitat dels candidats, i un representant del Departament de Promoció Cultural.

Els projecte guanyador l’any 2021/22 ”Sempreviva” de Rita Bosser i Nadia Gimenez, es podrà veure a l’espai CUB del Museu de la Pell, a partir de la segona quinzena de setembre i fins al 9 d’octubre. Un treball col•lectiu de música i fotografia.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*