Inici Destacats Nova edició del concurs de moda del Rec.0 i el 080 Barcelona...

Nova edició del concurs de moda del Rec.0 i el 080 Barcelona Fashion

COMPARTIR

080 Barcelona Fashion i el festival Rec.0 inicien la 7a edició del Rec.0/080 Barcelona Fashion, un concurs per promoure la moda sostenible i trobar les millors propostes de moda de proximitat i sostenible en un entorn de marques emergents. El premi consisteix en un espai de comercialització i promoció al nou espai 080 Barcelona Fashion de moda sostenible al proper REC.0, que tindrà lloc del 9 al 12 de novembre a Igualada. Quatre marques podran ser premiades.

L’objectiu és promoure el talent creatiu en un marc de sostenibilitat. Per això es compta amb un jurat especialitzat format per Marta Coca, directora del 080 Barcelona Fashion, Marina Iglesias cofundadora de Recstores, Charo Mora, especialista en cultura de moda, María Perez-Hickman, presidenta de Moda Sostenible Barcelona, Sebastián Pons, dissenyador de la marca Muchache i director de projectes de final de carrera a l’escola de disseny IED Barcelona i Laia Roca, dissenyadora de la marca Who Bcn. Aquest equip serà l’encarregat d’escollir els quatre guanyadors.

Es tindran en compte criteris com la sostenibilitat i circularitat, la producció local, la responsabilitat en l’entorn social, econòmic i territorial i la perspectiva de gènere.

La convocatòria estarà oberta fins al 6 d’octubre. Les propostes premiades es donaran a conèixer el 13 d’octubre. Tota la informació per a participar-hi a https://www.rec0.com/concurs-rec-0-080-barcelona-fashion-7a-edicio/  

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*