Inici Destacats Nova edició del concurs per a joves dissenyadors de moda Rec.0/080 Barcelona...

Nova edició del concurs per a joves dissenyadors de moda Rec.0/080 Barcelona Fashion

COMPARTIR

El concurs de dissenyadors i marques emergents de moda Rec.0/080 Barcelona Fashion ja està en marxa. Des del 9 de març i fins el 15 d’abril dissenyadors i marques emergents d’arreu del país ja poden presentar les seves col·leccions al concurs de disseny de moda. Una oportunitat per a les marques i dissenyadors que tenen una trajectòria curta o que comencen a mostrar el seu talent. El concurs té un únic guanyador i s’endú un premi doble: una pop-up store al Rec.021, que tindrà lloc del 13 al 16 de maig, on podrà promocionar-se a més de vendre els seus estocs, i un espai de venda al Pop Ups Gallery de l’edició de juliol de la 080 Barcelona Fashion.

Els dissenyadors i marques interessats en participar-hi hauran de complir les bases de participació (que poden consultar-se a la web de Rec.0) i inscriure’s a la plataforma creada pel concurs a la web www.rec0.com.

Un jurat especialitzat serà l’encarregat de escollir els finalistes i el guanyador del doble premi. Aquest any, el jurat estarà compost per la periodista de moda del Diari Ara, Thaïs Gutiérrez, pel professor de moda de l’escola BAU, Fran Casado, per la dissenyadora de la marca WHO, Laia Roca, i per un membre de 080 Barcelona Fashion i un de Recstores.

L’entrega del premi tindrà lloc a Barcelona a finals d’abril, amb la presència del jurat, finalistes i convidats. El guanyador serà anunciat en el mateix acte i també a les xarxes socials i web de Recstores.

El guanyadors de les darreres edicions han estat Killing Weekend al REC.016, i 113 Maison al REC.017, Eñaut al REC.018, Xavi Grados al REC.019 i Iaio’s al REC.020. La participació al REC.0 els ha aportat visibilitat, promoció i, sobretot, vendes.

La propera edició del REC.021, tindrà lloc del 13 al 16 de maig, més de 100 marques faran les seves vendes radicals d’estocs en antigues fàbriques adoberes convertides en pop-up stores de moda. Moda, gastronomia i cultura, durant quatre dies al barri del Rec, d’Igualada.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*