Inici Destacats Nova edició del concurs d’aparadors de La Mostra d’Igualada

Nova edició del concurs d’aparadors de La Mostra d’Igualada

COMPARTIR

L’Ajuntament d’Igualada convoca per cinquena vegada el Concurs d’Aparadors Comercials, amb motiu de la 28ª edició de La Mostra d’Igualada – Fira de Teatre Infantil i Juvenil. La iniciativa vol contribuir a dinamitzar l’activitat comercial i, alhora, celebrar d’una manera més visual aquest esdeveniment, que tindrà lloc del 30 de març al 2 d’abril a la capital de l’Anoia. El període d’inscripció ja és obert i es tancarà el proper dia 19 de febrer.

En el concurs hi poden participar tots els comerços d’Igualada que decorin el seu aparador amb motius relacionats amb la imatge d’aquest any: una “monstra” envoltada de personatges imaginaris, com ara uns ratolins, un conill, una aranya o un chihuahua. S’atorgaran tres premis als millors; el primer estarà dotat amb 500 euros, el segon amb 300 euros i el tercer consistirà en la gravació i l’emissió d’una falca publicitària a l’emissora municipal Ràdio Igualada 103.2 FM.

A més, aquest Concurs d’Aparadors torna a anar lligat, un any més, amb el Joc del Comerç de La Mostra, que proposa un repte als infants de la ciutat. Els establiments amagaran a l’aparador els animals de la imatge de La Mostra 2017. Els infants participants hauran d’identificar com a mínim quinze comerços que tinguin aquests animals i lliurar la butlleta de participació a Punt d’Informació de La Mostra, a la Plaça de Cal Font, o al Punt d’Informació Cultural i Turística municipal, al c/ Garcia Fossas, 2. Se sortejarà una tauleta digital entre tots els participants.

Tots els comerciants que hi vulguin participar poden consultar les bases del concurs al web de l’Ajuntament www.igualada.cat o a www.lamostraigualada.cat i formalitzar la inscripció a través del portal e-tràmits de l’Ajuntament d’Igualada, per correu electrònic a comercsantagusti@aj-igualada.net o lliurant les butlletes a l’Oficina del Programa de Millora del Barri de Sant Agustí, al c/ Dr. Joan Mercader, 3 o a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) de l’Ajuntament d’Igualada, a la Plaça de l’Ajuntament, 1.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*