Inici Poliesportiu Nova derrota fora de casa pels Vilafranca Eagles

Nova derrota fora de casa pels Vilafranca Eagles

[Img #3800]Els Vilafranca Eagles no aconsegueixen mantenir el bon ritme dels partits de casa, en els seus desplaçaments i cau 55-45 enfront els Reds de Terrassa, en un ajustat i emocionant enfrontament, en la lluita pel tercer lloc.

Dur partit pels entrenadors Joan Pere Bejarano i Xavier Mestre, on es van tenir que esforçar al màxim i on la defensa no va rendir com els darrers partits, segurament degut a algunes baixes i que va ser més efectiva en la [Img #3801]segona meitat, sobretot durant el 4rt. Quart, on es van recuperar dos fumbles sobre la iarda 20 perquè l’atac pogués remuntar un 40 a 19 en contra i situar-se a falta d’un minut a només 3 punts, 48-45 i creure en la victòria, però els de Vilafranca van tenir que arriscar més que mai i anar al límit per intentar recuperar la pilota, fet que va fer què els egarencs tornessin anotar ja sense temps per culminar la remuntada.

En defensa els veterans Linebackers Xavier Marín i Carles Casals van tenir que multiplicar-se per cobrir les baixes d’en Jordi Mata i Xavier Mestre, que es van notar més del que hauria estat previsible i preferible.

L’atac va funcionar al ritme d’altres partits, on es va notant l’experiència de la línia d’atac, Manu Burzón, Adrià Càmara i Stevens García, on van fer que el RB Ignasi Blanca pogués fer la seva millor marca personal amb 5 touchdowns en un sol partit, al festival de punts es van sumar els Wings, Jaume Rojano i Elías Ramírez amb un TD cadascú, la nota negativa la va posar la ruptura de clavícula del també wing José Luís Gil, que es perdrà el que queda de temporada.