Inici Futbol Nova derrota del CF Igualada femení

Piñol, Martinez, Zambrano, Muñoz, Perez, Liria, Iglesias (Palmiero, 83’), Rodriguez, Vila, Barrero (Poveda, 73’) i Panisello.

Igualada:
Noélia Garcia, Esther Soler, Aina Vall (Araceli Barroso, 63’), Elena Alert (Pilar Puig, 67’), Carla Navarro, Miriam Solias, Laura Ribas (Jéssica Pablos, 67’), Jana Marimon (Mariona Marsal, 46’), Núria Miquel, Marta Cubó i Marina Salanova.

Àrbitre:
Marta Galego Salguero. Groga a les locals Zambrano, Iglesias i Rodriguez i a la visitant Mariona Marsal.

Gols:
1-0 Iglesias (55’).

Dura, inesperada i immerescuda derrota de l’Igualada en el seu desplaçament a Sabadell. Un gol de la local Iglesias als 10 minuts de la represa i la manca d’encert en la rematada final condemnà a les blaves que acumulen fins tres partits consecutius perdent.

La primera part fou igualada, poc vistosa i amb ambdós equips prioritzant la solidesa defensiva i sense prendre massa riscos en atac. Amb tot però, la portera Noelia i el travesser evitaren que les vallesanes s’avancessin en el marcador.

El segon temps fou totalment diferent. L’equip igualadí, amb l’entrada al camp de Mariona Marsal que reapareixia després de deu mesos lesionada, avançà les seves línies i acumulà constants arribades a l’àrea local. Paradoxalment però, el Sabadell anotà el que seria l’1 a 0 definitiu en una acció aïllada. La darrera mitja hora les ocasions de les jugadores de Jordi Torres foren moltes i molt clares, però l’equip evidencià una preocupant inefectivitat de cara a porteria. Prova d’això és que fins i tot errà un penal a cinc minuts del final.

La propera jornada l’igualada torna a desplaçar-se. Aquest cop a Pallejà on s’espera revertir l’actual dinàmica negativa.