Inici Destacats La nova delegada del Govern a la Catalunya Central visita el Consell...

La nova delegada del Govern a la Catalunya Central visita el Consell Comarcal de l’Anoia

COMPARTIR

La recentment nomenada delegada del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central, Rosa Vestit, ha visitat oficialment el Consell Comarcal de l’Anoia aquest dilluns, 5 de juliol, on ha estat rebuda pel president de l’ens, Xavier Boquete. Entre els temes abordats hi havia la realitat del territori anoienc i, més específicament, la dels municipis de l’Altra Anoia que formen part de la vegueria de la Catalunya Central. Precisament, Boquete, destaca “la singularitat que suposa per la nostra comarca el fet que vuit municipis pertanyin a aquesta vegueria i que tota la resta pertanyin a una altra, la del Penedès; això fa que, a diferència de les altres comarques, haguem de vetllar pels nostres municipis de manera molt específica”.

Properament, el president del Consell Comarcal preveu reunir-se també amb el nou delegat del Govern al Penedès, David Alquézar, per a tractar altres qüestions d’interès per a la resta de municipis de l’Anoia. Alquézar ja es va presentar als representants dels consistoris anoiencs durant el Consell d’Alcaldes i Alcaldesses celebrat la passada setmana.

1 COMENTARI

  1. Aprofundint en el saqueig de l’erari públic, ara els contribuents hem de mantenir “delegades del govern” a més de consells comarcals, diputacions i la plaga dels kapos:

    https://www.dolcacatalunya.com/2021/07/por-que-un-consejero-de-la-generalitat-cobra-un-54-mas-que-un-ministro/

    I en plena pandèmia van apujar un 700% l’impost de successions, i es negaven a fer gratuït el 061…! I desprès prediquen al ramat que els vota, que “espanya ens roba” i “tenim repressió”! Cal ser molt pocavergonya i cínic per enganyar així al pobre ignorant que vota sediciosos. La veritable repressió és mantenir aquesta colla de paràsits professionals a costa dels impostos dels catalans.

FER UN COMENTARI

*