Inici Destacats Nova convocatòria de subvencions per a fomentar l’ocupació i les activitats econòmiques...

Nova convocatòria de subvencions per a fomentar l’ocupació i les activitats econòmiques de Vilanova del Camí

COMPARTIR

Un any més, l’Ajuntament de Vilanova del Camí ha reeditat les subvencions de suport a les empreses i les persones emprenedores de Vilanova del Camí. Les bases s’han publicat al web municipal i les sol·licituds es podran presentar, prioritàriament de forma telemàtica, fins al dia 30 d’octubre de 2022. També es pot fer a les oficines d’atenció al ciutadà de l’Ajuntament i a Promoció Econòmica.

La línia 1, ofereix subvencions a les petites i mitjanes empreses del municipi per a la contractació de persones. L’ajuntament subvencionarà cada contracte laboral per un període mínim de 6 mesos a mitja jornada o 3 mesos a jornada completa, amb un import d’entre 600 € i 1.200 €.

La línia 2, s’adreça a les persones emprenedores que iniciïn una activitat econòmica. L’aportació de les subvencions en aquest cas serà de 1.000 €.

La tercera línia, ofereix ajuda econòmica per a fer reformes de locals comercials o augmentar els serveis que presten els emprenedors locals. La quantia en aquest cas serà de fins al 50% de la inversió, amb un import màxim de 5.000 €.

Per a més informació us podeu posar en contacte amb Promoció Econòmica a través del telèfon: 93 805 44 11 (Extensió 5) i/o el mail: peconomica@vilanovadelcami.cat

El termini màxim de resolució serà de 2 mesos des de la data de presentació de les sol·licituds. Només es pot sol·licitar una de les tres línies.

Podeu consultar les bases a la pàgina web municipal www.vilanovadelcami.cat

 

FER UN COMENTARI

*